Vacaturekrant.nl stopt per 1 maart 2018. Tot die tijd kunt u Vacaturekrant blijven gebruiken zoals u gewend bent. Op 1 maart zullen wij alle persoonlijke data verwijderen en kunt u niet meer bij uw account. Wij willen u bedanken voor het gebruik maken van Vacaturekrant. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via service@vacaturekrant.nl.

Over Vacaturekrant.nl

Vacaturekrant.nl is opgericht door TMG Landelijke Media B.V. De site is ontstaan vanuit een serviceverlenend oogpunt om personeelsadvertenties uit landelijke en regionale dagbladen ook op internet ruim de aandacht te geven. Aangezien de wensen en behoeften van werkgevers en werkzoekenden veranderd zijn, is Vacaturekrant.nl de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een jobboard met actuele vacatures, parttime banen, stages, bijbanen en carrièreinformatie.

Met maandelijks ruim 350.000 unieke bezoekers is Vacaturekrant.nl uiterst geschikt voor een gerichte benadering van uw gewenste doelgroep binnen iedere branche, functiegroep, regio en opleidingsniveau.

Daarom Vacaturekrant.nl

  • Hoog bereik onder actief én latent werkzoekenden
  • Realtime plaatsing, uw vacature is direct zichtbaar
  • Uw vacature wordt automatisch doorgeplaatst op Social
  • Uw vacature verschijnt in vacature e-mail alerts.
  • Uw vacature staat 90 dagen online, inclusief logo

 

Dé jobboard met actuele vacatures, stages, traineeships, bijbanen en carrière informatie. Ook biedt Vacaturekrant.nl u extra bereiksmogelijkheden door het plaatsen van uw vacature op de regionale nieuwssites of in de regionale en landelijke dagbladen van TMG. Meer informatie

Maandstatistieken Vacaturekrant.nl

Pageviews: 3.000.000
Bezoeken: 450.000
Unieke bezoekers: 350.000
Carrière nieuwsbrief: 148.000 abonnees
Carrière nieuwsbrief young: 7.000 abonnees


Vestigingsadres:

TMG Landelijke Media B.V.
Basisweg 30, 1043 AP  AMSTERDAM
Postbus 376, 1000 EB  AMSTERDAM
KvK 33072792  BTW NL 0010.39.064.B01

Meld je aan voor de nieuwsbrief